Genfylding af blækpatroner og Epson Hack

Her findes en samling artikler om blækpatroner på nettet.

Blækpatroner hack tool til Epson printere

Blækpatroner fra de fleste Epson printere, som viser “tom” er stadigvæk cirka 20% fyldt med blæk.

Her er et link til gratis software som fungerer som en “Blækpatron Chip-resetter” som nulstiller blækpatroner patronen, så man enten kan bruge resten af indholdet eller fylde den op igen.

Denne utility har nogle gode blækbesparende funktioner og andre god features.

http://www.ssclg.com/epsone.shtml

Enorme avancer på blækpatroner

Forbrugerrådets blad Tænk+Test har testet dyre blækpatroner, og bladet skrev blandt andet i et nummer fra august 2003: “Det er ikke kun printerens pris, man skal tage højde for, hvis man vil vælge en billig printer-løsning.

Driftsomkostninger i form af udgifter til blæk og papir er så forskellige fra printer til printer, at der kan være tale om besparelser på op til 15.000 kroner på tre år.” Artikel fra Tænk+Test august 2003

Læs artikel

Klart som blæk

Følgende er råd til, hvordan du kan genfylde dine blækpatroner i din printer. Det er naturligvis vigtigt, at man følger brugsvejledningen nøje, når man genop-fylder. Herved minimerer man risikoen for uheld. Her er nogle af Flemming Qvists råd om genfyldning:

Læs artikel

Genfyld blækpatroner

Artikel fra DR-Rabatten omkring genfylding af blækpatroner.

Kort afsnit: Når din printer løber tør for blæk, kan det hurtigt blive noget af en udskrivning. Mange blækpatroner koster mere end 200 kroner stykket, så selvom det er slut med blæk, ser det altså sort ud! Men det er faktisk slet ikke nødvendigt at skifte patron. Hvis du i stedet genopfylder den tomme patron med blæk, kan du spare store summer.

Læs artikel

Husk at bestille din blækpatron! Se vores top 5 sites med billige blækpatroner her.